??зложба на БОЙКО КОЛЕВ

Аполон и Меркурий, със съдействието на Prodomo открива изложба на Бойко КОЛЕВ

16 кабърчета

Картините на Бойко Колев можете да видите и купите в салона на PRODOMO, на бул. „Цар Освободител“ № 12, в център Moskov Miele.
??зложбата ще бъде открита на 10 Ноември от 18:00ч. и ще продължи до 24 Ноември.

Кой е Бойко Колев? Ето кой, според собствените му думи:

Роден в четвъртък в 2:10 am

Ръст – 177см. Очи – кафяви. Коса – дълга. Пу??ач.

По време на детството ми все още не бяха открити компютрите (кой знае къде са били скрити) и ми се налага??е да рисувам по цял ден. Не обичах много фунийките и пластмасовите ??майзери – от малък съм си пацифист. В юно??еството си продължих да рисувам, въпреки че трябва??е да правя други неспецифични неща като математика, физика, химия, руски език… Някъде по това време се влюбих – трайно. После ме взеха в казармата и, като разбраха, че съм пацифист, веднага ми прибраха пу??ката и ми дадоха ателие – да си рисувам. Май повечето военни тогава също бяха пацифисти… Обичам България! Радвам се, че съм попаднал на това сюрреалистично ??арено място, в което никой не си е на мястото. След казармата родителите ми отказаха за втори път да дадат ру??вет и не ме приеха в НХА. Всяко зло за добро! Завър??их световната Академия, по препоръка на старите майстори. Там сам си избрах преподавателите. Горещо препоръчвам тази Академия на всички, на които им се занимава с рисуване. ?? така… Дълго време рисувах картини, докато в един момент ми хрумна да рисувам снимки. ??… Ето ме сега. Кой знае какво ще бъде догодина…

За повече подробности около миналите и бъдещите изложби на Бойко Колев – www.boykokolev-art.com

А тук някои от неговите творби включени в изложбата:

Топола
Вечер

Всичките картини на Бойко Колев са изпълнени с маслени бои върху платно. Неговият хиперреализъм е завладяващ и най-вече истински. Не пропускайте да видите и почувствате Бойко.

Нов ден
Seven (диптих)
Три точки

плаката на изложбата