ЩЕ ??МА ТЪРГ на картини в град ПЛЕВЕН (30 Септември 2010)

Търг ще има! Въпреки всичко!

Каним всички на??и приятели на Търг на Произведения на Българското ??зобразително ??зкуство, който ще се състои на 30 Септември т.г. (четвъртък) от 19:10ч в хотел „Ростов“ в град Плевен с тема:

КЪСН??ТЕ ТВОРБ?? НА ГОЛЕМ??ТЕ БЪЛГАРСК?? МАЙСТОР??

В Плевен ще бъдат предложени изключителни творби от следните художници: Академик Дечко Узунов, Академик ??лия Петров, Професор Найден Петков, Академик Светлин Русев, Васил Стоилов, Димитър Казаков – Нерон, Генко Генков, Петър Урумов, Здравко Александров, ??ван Георгиев – Рембранда,  Александър Петров – Лавандулата, също така и Евгени Босяцки (с начална цена НУЛА лева!), последната цветна рисунка на Никола Танев от 15 април 1962г. (няколко месеца преди да почине), както и много други.

Очаквайте 66 картини. Входът е свободен. За всички закупени лотове се издава фактура, касова бележка, сертификат (ако е необходим).
Заповядайте при любезните домакини от хотел „Ростов“, зала „Ротъри“
Оглед на творбите: 17:10ч., Начало на Търга – 19:10ч.

?Аха, и още нещо:

Това е факсимилие от писмо с изходящ номер 26-00-1011 от 28.09.2010г., подадено от управата на хотел „Ростов“ в град Плевен, което е пратено на 28.09. по факс. Докато на писмо подадено от нас с № 94-00-1523 от (внимание!) Осми Юли т.г. отговор НЯМА! Както и да е…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *